Truck partners


Niet iedereen weet het, maar De Jong Banden is al jaren gespecialiseerd in truck- en trailerbanden. Tevens bezitten wij de nieuwste gereedschappen voor het uitlijnen van zowel trucks als trailers. Voor grote wagenparken die bij ons zijn aangesloten verschaffen wij 24-uurs pechservice door heel Europa! Ook is het mogelijk als zakelijk partner om uw wagenpark op afgesproken interval te laten controleren door een van onze professionals.

Kortom zijn wij in staat om de gehele taak op gebied van banden- en uitlijnonderhoud op maat te verzorgen. Neem als zakelijke klant contact op via E-mail of telefoon om een afspraak te maken voor gesprek over partnerschap en/of de mogelijkheden binnen ons bedrijf. Wij kijken uit naar een voortspoedige relatie.

Truck frames richten & uitlijnen


Bij De Jong Banden beschikken wij over apparatuur die gespecialiseerd is voor het richten van truckframes. Door schade, velg- of bandaandoeningen kan het zijn dat uw truckframe niet meer 100% recht staat. Dit beinvloed het comfort en de slijtage van andere delen van de truck, waaronder de banden. Bij ons kunt u uw truck frame weer recht laten zetten en uw truck ook deskundig laten uitlijnen.

Zakelijk contact


Bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden tussen uw bedrijf en het onze en zou u graag meer informatie willen? U kunt ons bereiken door te bellen op werkdagen van 8:00 tot 17:00 of op Zaterdag van 8:00 tot 13:00 naar: 0180 - 42 00 77. Of stuur uw vraag in het kader hiernaast:

Neem contact op met ons!